logo
RNTV Live

Bogdan Toader:”Nu restricționați drepturile persoanelor cu handicap în funcție de culoarea politică a primarilor!”

Asistenți Personali Profesioniști
Mihai Constantinescu

Bogdan Toader, peședintele PSD – Filiala Prahova, a adresat guvernului o scrisroare deschisă prin care solictă ca persoanele cu handicap să fie protejate, î n contextulîn care 27 dintre cele 104 localități prahovene nu au fonduri pentru plata indemnizațiilor.

Iati scrisoareadeschisă

“Guvernul liberal a lăsat 27 dintre cele 104 localități prahovene fără fonduri pentru plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap și a drepturilor asistenților personali!

Nicio localitate dintre cele 27 de orașe și comune nu este condusă de primar PNL!
Sunt, astfel, evidente reaua voință și discriminarea la care sunt supuși oamenii cu probleme grave de sănătate, care nu au nicio vină că primarul localității lor de domiciliu nu este liberal!

Prin urmare, vă solicităm ca, de urgență, să repartizați sumele necesare pentru plata drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav și a indemnizațiilor lunare ale persoanelor cu handicap grav și unităților administrativ-teritoriale omise în cadrul ședinței din data de 4 decembrie a Guvernului Orban!
Este vorba despre orașele Breaza și Boldești-Scăeni, precum și despre comunele Bătrâni, Blejoi, Călugăreni, Chiojdeanca, Cosminele, Drăgănești, Fântânele, Fulga, Gherghița, Jugureni, Măgureni, Olari, Păcureți, Podenii Noi, Poienarii Burchii, Râfov, Sângeru, Șoimari, Șotrile, Starchiojd, Ștefești, Talea, Tătaru, Telega și Vadu Săpat.
Să nu ne jucăm cu viața persoanelor și așa lovite de soartă!

De asemenea, solicităm Instituției Avocatul Poporului să se sesizeze în acest caz, în care vorbim foarte clar despre o împărțire discreționară, pe criterii politice, a fondurilor aflate la dispoziția Guvernului, în detrimentul beneficiarilor drepturilor respective, stabilite prin lege!, a scris Bogdan Toader.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor