logo
RNTV Live

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, reacție dură pe tema cedării Parcului Municipal Vest

toader_psd_ph
Dumitrescu Vlad

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, se opune ideii ca Parcul Municipal Vest să fie transferat din patrimoniul Primăriei Ploiești în cel al Consiliului Județean Prahova.


Toader susține că promovarea acestui proiect este ”una dintre cele mai dubioase propuneri făcute de consilierii municipali”.

”Jenant! Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine ședința extraordinară de ieri a Consiliului Local Ploiești, convocată de liberali și acoliții lor, pentru ”predarea” Parcului Municipal Ploiești Vest în patrimoniul Consiliului Județean Prahova.


Mă bucur că, deocamdată, cel puțin, s-a renunțat la promovarea uneia dintre cele mai dubioase propuneri făcute de consilierii municipali, care ar dona, la propriu, zeci de hectare de teren ce aparțin Ploieștiului! O suprafață imensă, ce ar putea să devină, în următorii ani, o zonă cu adevărat verde, benefică ploieștenilor. De ce să distrugem ceva ce abia a început să renască?”, a susținut Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.

Bogdan Toader: Este de ajuns criza termiei

”Nu ar fi păcat ca banii cheltuiți pe studii de fezabilitate întocmite de Consiliul Județean Prahova pentru sala de sport, patinoar și altele asemenea, să fi fost aruncați degeaba?

Nu ar fi păcat să nu se dezvolte și zona de la sud de Ploiești, acolo unde erau prevăzute inițial proiectele menționate?

Mai ales acum, când coaliția de guvernare PSD-PNL finanțează obiective sportive în județele limitrofe Prahovei, ne așteptăm ca prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu să aducă fonduri și în județul nostru pentru asemenea investiții.

Pentru că se poate construi și fără a distruge, în prealabil. Sper ca disputele din interiorul PNL, care afectează relația dintre Primăria Ploiești, Consiliul Local Ploiești și Consiliul Județean Prahova, să nu aducă, în continuare, prejudicii atât Ploieștiului, cât și județului. Este de ajuns criza termiei”, a mai susținut Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor