logo
RNTV Live

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Nu voi fi NICIODATĂ de acord cu instituirea carantinei pentru trei cazuri confirmate cu coronavirus la o mie de locuitori!

bogdan toader 4
rnews

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Nu voi fi NICIODATĂ de acord cu instituirea carantinei pentru trei cazuri confirmate cu coronavirus la o mie de locuitori!

În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu voi fi de acord NICIODATĂ cu instituirea carantinei în localitățile în care există trei cazuri confirmate de coronavirus la o mie de locuitori!

Ce ar însemna acest lucru? Că, la rata actuală de îmbolnăvire, luând în calcul datele oficiale furnizate zilnic de guvernanți, se vor putea carantina comunități întregi, după bunul plac al unor incapabili să țină sub control epidemia!

3 la mie! Dacă se va ține cont de această rată de infectare, în curând toată România va intra în carantină!

Ce se află, de fapt, în spatele acestor decizii aberante?

Incapacitatea acelorași guvernanți de a ține în frâu răspândirea comunitară a noului coronavirus! Incapacitatea sau imposibilitatea direcțiilor de sănătate publică de a efectua corect și în timp util anchetele epidemiologice, în ciuda faptului că, recent, reprezentanții Guvernului Orban s-au lăudat că au suplimentat posturile în DSP-uri!

Domnilor liberali, nu vă bați joc de români! Luați decizii corecte, nu luați hotărâri în spatele cărora să vă ascundeți neputința de a guverna!      

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor