logo
RNTV Live

Bogdan Toader: „În mandatul 2016-2020, aproape 400 de kilometri din rețeaua de drumuri județene au primit strat nou de asfalt”

BT
Mihai Constantinescu

400 de kilometri din rețeaua de drumuri județene au primit strat nou de asfalt în perioada 2016-2020

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova și candidatul Alianței pentru Prahova (formată din Partidul Social Democrat, PRO România și Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal) pentru un nou mandat la conducerea CJ, vine în fața prahovenilor cu informații despre realizările din perioada 2016-2020.

Acesta a făcut public faptul că, în mandatul său, 400 de kilometri de drumuri județene au fost asfaltați, prin programele anuale derulate în acest scop.

“Am promis, m-am ținut de cuvânt! În mandatul 2016-2020, aproape 400 de kilometri din rețeaua de drumuri aflate în administrarea Consiliului Județean Prahova au primit strat nou de asfalt! Sectoare întregi ale drumurilor județene din întreaga Prahovă au intrat în programele anuale de asfaltare, pentru că o infrastructură rutieră pusă la punct înseamnă o siguranță sporită a traficului. Pentru că iubesc Prahova și îi respect pe prahoveni, continuăm dezvoltarea Prahovei!”, a transmis Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prefectura-prahova-ia-decizii-discriminatorii-vrea-sa-suspende-primarii-care-au-trecut-la-alt-partid-insa-ii-protejeaza-pe-cei-intrati-recent-in-pnl/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor