logo
RNTV Live

Bogdan Toader: Abuz, șantaj și intimidare, metode de campanie, la PNL Prahova

pnlpdl
rnews

<Metode de campanie

Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, acuză reprezentanții Partidului Național Liberal de abuz, șantaj și intimidare la adresa simpatizanților, a membrilor și a candidaților PSD din localitățile prahovene.

“La ordinul direct al candidatului PNL la Consiliul Județean, Iulian Dumitrescu, inspectori de la ANAF și DSV controlează, în mod abuziv, membrii și simpatizanții PSD din mai multe localități prahovene, inclusiv candidații PSD pentru alegerile locale. Săptămânal, aceștia primesc în mod direct amenzi de zeci de mii de lei, la comanda PNL și pentru motive inventate! 

Vechile metode pedeliste, de șantaj, amenințări, presiuni și intimidare sunt, astfel, din nou folosite de candidatul PNL Prahova, după ce, la ANAF și DSV, au fost instalați oameni de partid, aduși de Iulian Dumitrescu direct de la Călărași.

Domnule Iulian Dumitrescu, terminați cu abuzurile!

1.    Cei pe care îi puneți să dea amenzi recunosc că au fost trimiși și că sunt obligați!

2.    Prahova nu este Călărași. Aici nu puteți face ce vreți, cum sunteți obișnuit!

3.    Dictatura PDL nu se mai poate întoarce, prahovenii nu vor accepta așa ceva!

În spatele disperării electorale, pe care o afișați, de a pune mâna pe fondurile din Prahova, sunt mii de afaceri în pericol să se închidă, doar pentru că oamenii de-acolo susțin PSD și nu pe dumneavoastră!

Vă somez să încetați cu astfel de practici și să opriți controalele politice!

Cer instituțiilor statului să respecte legislația în vigoare și să nu se mai implice în campania electorală!

Amenzile aberante nu se vor transforma în niciun caz în voturi pentru PNL, dar sunt deja motive serioase pentru plângeri penale pe care persoanele fizice și juridice afectate  și PSD le vor depune la instituțiile abilitate”, precizează președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova la funcția de președinte al Consiliului Județean.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor