Blocaj la CSM sau rea-voința Nicoletei Crăciunoiu?

cel mai verde complex reziential

Situația din ce în ce mai gravă la Clubul Sportiv Municipal Ploiești!  Atât de gravă încât putem discuta chiar și despre amplasarea unui mare lacăt pe poarta CSM. Nu sunt vorbe goale, în condițiile în care sportivii și antrenorii sunt neplătiți și, conform regulamentelor, în curând pot deveni liberi de contract iar conducerea Primăriei Ploiești nu pare a fi capabilă (sau dornică?) să găsească soluția pentru a se efectua plățile. În condițiile în care directorul economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, a refuzat să aprobe plățile către sportivi și antrenori, restanțele financiare către acești se ridică la suma de 1.100.000 de lei. Mai mult, acestea nu sunt singurele datorii ale CSM. Sursele noastre susțin că gestul directorului economic al Primăriei poate fi interpretat mai degrabă ca rea voință deoarece restanțele financiare către furnizorii de bunuri și servicii au ajuns la suma de 900.000 de lei, iar aici nu poate fi invocat niciun motiv pentru a justifica neplata. Atenție, vorbim despre pază, chirii, masă, transport, servicii întreținere baze sportive, servicii IT, mentenanță, și, foarte important, despre serviciile de medicină sportivă!

20160726_101018

cel mai verde complex reziential

Amendă și suspendare! Vinovat: Dobre

De asemenea, situația echipei de handbal este critică! Echipa are nevoie de aproximativ 15.000 de euro pentru a se deplasa în Feroe pentru disputarea meciului din Cupa EHF. În cazul neprezentării, Federația Română de Handbal a anunțat că amenda poate ajunge până la 50.000 de euro iar sancțiunea sportiva constă în suspendarea din campionat pe o perioadă de până la trei ani. De aceea, directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, a făcut un apel la agenții economici din oraș: „Cei care iubesc sportul și vor să susțină performanța sunt rugați să ajute această echipă prin sponsorizări! ”.

Citește și https://republikanews.ro/situatie-dezastruoasa-la-ploiesti-directorul-economic-al-primariei-nicoleta-craciunoiu-pus-orasul-pe-butuci-ea-este-acuzata-de-abuz-serviciu/

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here