logo
RNTV Live

BizzClub Ploiești organizeaza cel mai important eveniment de business al toamnei din Prahova

WhatsApp Image 2022-11-09 at 20.16.22
Mihai Constantinescu

BizzClub Ploiești organizeaza cel mai important eveniment de business al toamnei din Prahova.

BizzClub Ploiești organizeaza pe 17 noiembrie la conferința “Eșecuri de succes”, cel mai important eveniment de business al toamnei din Prahova. Evenimentul va avea loc la Hotel Best, sala Diamond, începând cu ora 18:00.
Acest eveniment scoate la lumină poveștile a 6 antreprenori ce au experiementat esecul și l-au transformat într-o parte a succesului.

În plus, vor fi sesiuni de networking de calitate și posibilitatea de conectare cu peste 100 de firme din mediul antreprenorial prahovean.
Speakerii care vor aduce o altă perspectivă asupra eșecului sunt: Dan Pastiu, Călin Iepure- CEO bizz.club, Antreprenor, Trainer, Speaker & Autor, Zoltán Veres – Trainer, Expert în inteligența emoțională , Cristian Radu – Marketing specialist, Coach, Trainer, Consultant, Georgian Godeanu – Owner firma IT, Eduard Preda – Senior Managing Partner firma arhitectura.

Participanții sunt așteptați începând cu ora 17:30 pentru a-și ocupa locul în sală și pentru o prima sesiune de networking. Înscrierile se fac accesând site-ul evenimentului, alegând pachetul de acces potrivit: https://ploiesti.bizz.club/evenimente/esecuri-de-succes-ploiesti .
BizzClub Ploiești este un club puternic și dinamic de business, bazat pe sprijin reciproc, educație antreprenorială și networking.

Oferim un cadru atrăgător pentru antreprenorii care au ca obiectiv dezvoltarea și creșterea propriei afaceri pe lângă dezvoltarea personală și profesională.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor