logo
RNTV Live

Bilanţ şocant după razia în trafic de pe DN1 şi DN1A

razie
Mihai Constantinescu

Bilanţ şocant după razia în trafic de pe DN1 şi DN1A, de ieri! 9 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare reținute, precum şi peste 280 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii rutieri, în urma acţiunii pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile naționale în cooperare cu polițiștii brașoveni.

Conceert, ieri, pe DN1 și DN1 A, poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au acționat împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Brașov pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere, în special pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

În cadrul activităților desfășurate în trafic, peste 220 de conducători auto au fost sancționați pentru depășirea limitelor legale de viteză.

“Le reamintim participanților la trafic să adopte o conduită preventivă, să respecte regimul legal de viteză, să nu depăşească coloana de autovehicule, sa nu consume băuturi alcoolice înainte sau în timp ce se află la lovanul autovehiculului și să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier.”, au menţionat reprezentanţii IJP Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ski-pe-asfalt-pe-dn1/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/femeie-agresata-violent-in-autobuz/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor