logo
RNTV Live

  Bijuteriile “fluture”-cele mai apreciate și căutate accesorii ale momentului. / GALERIE FOTO

8c9ca6fd-a6a3-4b0f-afa4-17eaaee9b26f
Loredana Chelba

Bijuterii care trăiesc doar o zi

Flori, Femeie, Feminitate, Frumuseţe, Fineţe. Un buchet de “F” cuvinte care spun povestea noii colecţii de bijuterii realizate din flori naturale de către atelierul de artă floristică a Laurei Drăghici. Pentru că florile vorbesc despre noi tot timpul, s-a lansat colecţia Metamorfoză, o colecţie destinată Femeii curajoase care alege să-şi poarte feminitatea şi frumuseţea în fiecare zi, nu doar  la evenimente cu etichetă, transmiţând mesaje floristice.

Metamorfoză este despre puterea femeii de a fi exact ceea ce îţi doreşte, despre adaptabilitatea ei şi despre puterea de a se tansforma zi de zi, despre rafinament şi feminitate în fiecare etapă a vieţii, de la adolescenţă la tinereţe şi apoi la  maturitate, pentru că femeia “metamorfoză’’ este femeia care nu face trecerea de la maturitate la bătrâneţe, ea ştie că vârsta este o stare de spirit şi trăieşte ca atare fără a tăia zilele din calendar.

Şedinţa foto realizată de Marius Petre şi-a propus să aducă în faţa publicului mai multe tipologii de femei care duc mai departe povestea florilor metamorfozate în mini opere de artă de către mâinile Laurei Drăghici, purtate de protagonistele shooting-ului, cu unicitate, sub amprenta diversităţii personalităţilor. Elementul provocativ al şedinţei foto „do not smile to the camera” a fost  de fapt o invitaţie adusă protagonistelor, invitaţie de a privi aparatul foto aşa cum au simţit la acel moment, zâmbitul la cameră fiind absolut opţional.

O colecţie unică, bijuterii care trăiesc doar o zi. Puţin, dar intens.

Perfect adaptabile atât ţinutelor de gală cât şi celor de cocktail, având puterea de a scoate în evidenţă  chiar şi o ţinută de zi, bijuteriile din colecţia Metamorfoză îţi pun imaginea în cea mai bună, colorată şi înmiresmată lumină.

Colecţia propune de asemenea buchete unicat destinate evenimentelor toamnei 2017.

Conceptul colecţiei „Metamorfoză” este semnat şi de această dată de către agenţia de publicitate a fashion blogger-ului Loredana Chelba.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor