logo
RNTV Live

BIG BROTHER LA PUBELELE ȘI PARCURILE DIN PLOIEȘTI

Dumitrescu Vlad

Primăria Municipiului Ploiești va extinde sistemul de monitorizare video la nivelul  platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere și al  locurilor de joacă din oraș. Acesta este menit atât  să ajute autorităţile în lupta lor cu cei care aruncă deşeuri, altele decât cele menajere.

50 de camere de supraveghere au fost amplasate în zone cu probleme. Sistemul de supraveghere este menit să descurajeze cetăţenii care depozitează deşeuri în mod abuziv, care nu respectă regulile privind selectarea acestora sau care vandalizează pubelele. Totodată, cu ajutor acestor camere este monitorizată și activitatea operatorului de salubritate.

De altfel, sistemul de monitorizare video la nivelul  platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere din oraș va fi extins.

Valoarea contractului pentru extinderea sistemului de monitorizare este de peste 250 mii de lei, fără T.V.A.

Autoritatea publică ploieșteană va implementa aceste sisteme video de supraveghere și la nivelul locurilor de joacă din oraș, siguranța cetățenilor în spațiul public fiind prioritară pentru municipalitate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor