logo
RNTV Live

Big Brother la cimitirele din Ploieşti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Big Brother la cimitirele din Ploieşti

Sătui de actele de vandalism asupra monumentelor funerare din cimitire, reprezentanţii Societăţii de Gospodărire Urbană Ploieşti, administratorul acestor spaţii, au montat peste 100 de camere de supraveghere. O măsură asteptată de multă vreme de concesionarii locurilor de veci, care nu de puţine ori au găsit cruci furate, rupte, sau chiar fecale peste mormintele rudelor înhumate acolo. În plus, şi reprezentanţii cimitirelor se arătau depasiti de situaţie. Au luat aceste măsuri pentru că nu puteau menţine ordinea doar cu angajaţii de la paza. Costul proiectului se ridica la peste 130.000 lei, la care nu se adauga TVA.

Imaginea cu morminte profanate, sau asa-zişi prestatori de servicii funerare, care te hărţuiau efectiv în cimitirele din Ploiesti devenise o obisnuinţă în aceste locuri. Doar că de puţina vreme, Big Brother veghează la liniştea care ar fi trebui să caracterizeze spaţiile. Asta după ce SGU a montat peste 30 de camere în fiecare dintre cele patru astfel de locuri de înhumare.

Nu de puţine ori concesionarii de morminte depuneau zeci, sau chiar sute de sesizări către Serviciul Administrarea Cimitirelor, iar o parte dintre ele ajungeau şi în atentia politiştilor.

Vestea că mai multe camere de supraveghere sunt împrăştiate peste tot în cimitir i-a bucurat pe concesionari.

În viitorul apropiat societatea care coordoneaza cimitirele intenţionează să monteze şi alteşe Acestea vor fi montate în locuri cheie din cimitire, si nu doar pe aleile principale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/urgie-la-munte-acum-aparatele-nu-mai-pot-indica-intensitatea-vantului-video/?

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/client-vechi-al-politistilor…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/client-vechi-al-politistilor…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-femeie-ucisa-intr-un-accident…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor