logo
RNTV Live

Beția la volan, “sport național” în Prahova

Urmărire în Florești! Un scuterist beat a pus poliția pe jar!
Mihai Constantinescu

Beția la volan, “sport național” în Prahova! Este realitatea din județul nostru, iar controalele din trafic dovedesc acest fapt.

Ultimele doua cazuri de șoferi prinși la volan deși erau beți criță au fost descoperite ieri. Astfel, ieri seară, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza de competență, polițiștii din Bălțeșt au oprit,pentru control o autoutilitară. Era condusă de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Șoimari.

Întrucât la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest. A indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ulterior, în jurul orei 2:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza de competență au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în comuna Lipănești.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest. A indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Și în această cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor