Beneficiarii venitului minim garantat din Valea Călugărească, scoşi la muncă/ FOTO

Beneficiarii venitului minim garantat din Valea Călugărească au fost scoşi la muncă. Aceştia au ecologizat cimitirul vechi din satul Nicovani.

Luna trecută, administrația locală a desfășurat o amplă acțiune de ecologizare a cimitirului vechi din satul Nicovani. Situația cimitirului, care era sufocat de vegetație crescută haotic și deșeuri, a determinat administrația locală să ia măsuri de ecologizare a acestuia. Astfel, mai bine de 2 săptămâni, beneficiarii venitului minim garantat au participat la acțiunea de curățenie a cimitirului, care se afla într-o stare de abandon total.

“În această acțiune, administrația locală a beneficiat și de sprijinul parohiei Valea Nicovani, care, în perioada următoare, va oficia o slujbă în memoria localnicilor care își dorm aici somnul de veci. Întreg cimitirul este, în fapt, un câmp presărat cu cruci aflate în diverse stadii de degradare sau dărâmate la pământ. Luna trecută, s-a luat hotărârea ecologizării cimitirului, pentru că, respectându-ne trecutul şi tradiţiile, ne respectăm pe noi” , a transmis primarul Ioana Neagu pe Facebook.

cel mai verde complex reziential

Vezi şi https://republikanews.ro/adrian-mutu/

Vezi şi https://republikanews.ro/ziua-internationala-a-fericirii…/

Vezi şi https://republikanews.ro/testari-medicale-gratuite-prahova/

Vezi şi https://republikanews.ro/beat-crita-la-volan/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here