logo
RNTV Live

Beneficiarii venitului minim garantat din Ploieşti NU MAI PRIMESC BANI dacă NU MUNCESC

venit minim garantat
Mihai Constantinescu

Beneficiarii venitului minim garantat din Ploieşti NU MAI PRIMESC BANI dacă NU MUNCESC. Este decizia primarului Andrei Volosevici care doreşte ca aceste persoane să devină responsabile. Astăzi a purtat discuţii cu ei pentru a se înţelege mai bine situaţia.

Vestea nu a fost primită cu drag de oameni aşa că mai mulți beneficiari ai ajutorului minim garantat și au exprimat nemulțumirea față de această hotărâre și au refuzat să participe la activitățile derulate de municipalitate.

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici,  a concluzionat la finalul discuțiilor că, în cazul în care vor fi persoane beneficiare ale venitului minim garantat, care vor refuza să participe la acțiunile stabilite în cadrul  Programului “Curățenie generală”, acestora li se va restricționa acordarea sprijinului financiar respectiv, alocat din bugetul Municipiului Ploiești, conform prevederilor legale în vigoare. Reamintim că, Programul “Curățenie generală” a demarat săptămâna trecută și implică desfășurarea unor ample activități de salubrizare la nivelul municipiului Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/itm-prahova-a-facut-controale…/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor