logo
RNTV Live

Bebeluş desfigurat în bătaie de tatăl vitreg pentru că plângea

bebelus
Mihai Constantinescu

Bebeluş desfigurat în bătaie de tatăl vitreg pentru că plângea. S-a întâmplat în Vâlcea, bărbatul de 30 de ani fiind acuzat că a lovit cu bestialitate un bebeluş căruia îi era tată vitreg.

 Copilul a fost supus la chinuri de neimaginat. Medicii au constatat că micuţa a suferit fractură craniană, claviculă ruptă, calotă craniană înfundată și multe alte traume, potrivit observatornews.ro.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Minora de doar un an şi 8 luni a fost dus la la un spital din Bucureşti pentru îngrijiri de specialitate,. Va avea nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale.

Bebeluş desfigurat, pedepasă

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 06 ianuarie 2021, punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat (aflat în stare de reținere) sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului. În cursul zilei de astăzi, 06 ianuarie 2021, acesta urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rm. Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au spus reprezentanţii Parchetul Vâlcea.

Investigațiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigații Criminale.

Tragica întâmplare s-a petrecut la începutul lunii în curs. Se pare că bătaia i-a fost aplicată bebeluşului pentru că acesta plângea.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cozile-umilintei-la-electrica/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/splcep-ploiesti-program/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/persoane-banuite-de-proxenetism-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor