logo
RNTV Live

Beach Handball. Patru sportive de la CSM Ploiești, convocate la Lotul Național de Cadete al României

4726821994451000992
Erika Stoica

CSM Ploiești se poate mândri cu patru dintre tinerele sale talente, convocate pentru un stagiu de pregătire centralizată la lotul național de Beach Handball Cadete al României. Bianca Biota (portar, 2009), Daria Gheorghe (extremă stângă, 2009), Andra Georgescu (pivot, 2009), și Alexandra Florea (extremă, 2008) vor face parte din acest stagiu desfășurat în perioada 3-6 aprilie, la Plopeni.

Cele patru sportive, componente ale echipelor de junioare 2 și 3 ale CSM Ploiești, au fost selectate pentru a face parte dintr-o formulă lărgită de 23 de sportive pregătite de antrenoarele Cristina Romilă și Rodica Petruș. Acest stagiu reprezintă o parte esențială a pregătirilor pentru Campionatul European de Beach Handball, programat în perioada 4-7 iulie la Varna.

Această convocare reprezintă o recunoaștere a talentului și dedicării acestor tinere sportive, precum și a eforturilor depuse de antrenorii lor pentru dezvoltarea lor în cadrul CSM Ploiești. Toți cei implicați sunt încrezători că această experiență va contribui la creșterea performanțelor lor și la reprezentarea cu succes a României în competițiile internaționale de handbal pe plajă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor