logo
RNTV Live

Bazinul Vega a fost inaugurat! Paradoxal….copiii nu au acces nici acum.

bazin vega
Oana Stoica

Avem bazin…doar pe hârtie

Situație tot mai tensionată la Bazinul Vega din Ploiești. După ce pe 1 septembrie, municipalitatea recepționa Bazinul Vega după patru luni de lucrări, iată că acesta nu este funcțional nici acum.

Zeci de părinți sunt revoltați pentru că nu își mai permit să plătească din buzunar antrenamentele copiilor.

Toată lumea spera ca odată cu începerea anului școlar, accesul la bazin să fie permis. Paradoxal însă, bazinul este nefuncțional.

Accesul nu este permis celor peste 450 de copii pentru că există încă avizul celor de la DSP Prahova.

”Am fost personal să întreb la CSM ce se întâmplă. Părinții sunt supărați și s-au săturat ca de 9 luni să tot plătească la diverse piscine particulare pentru ca să putem face antrenamentele. De la CSM am aflat că se așteaptă avizul DSP. Până atunci nu putem intra cu copii la Bazinul Vega. Nimeni nu știe însă exact data la care se va relua activitatea aici”, ne-a declarat Tamara Costache, coordonatorul secției înot din cadrul CSM Ploiești.

100.000 de euro pentru reabilitarea tavanului

Lucrările la Bazinul Vega au început la sfârşitul lunii mai. Valoarea totală a investiţiei a fost de 441.000 lei. Adică aproape 100.000 de euro.

Din aceşti bani, firma care a contractat lucrarea prin licitaţie a realibilitat tavanul, grinzile şi pereţii. De asemenea, au fost reabilitate vestiarele.

Garanţia lucrării este de doi ani.

Citește și : https://portal.republikanews.ro/bazinul-vega-e-gata-cand-aducem-copiii-la-inot/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor