logo
RNTV Live

Bazin de înot, de 25 de metri, amenajat în Parcul Municipal Vest /VIDEO

Mihai Constantinescu

Bazin de înot, de 25 de metri, amenajat în Parcul Municipal Vest

Un bazin de înot, de 25 de metri lungime, în scopuri didactice şi de agrement, urmează să fie amenajat în incinta Parcului Municipal Vest din Ploieşti. Autorităţile speră ca investiția să fie realizată prin Compania Naţională de Investiţii.

Două bazine de înot, unul în scopuri didactice și de agrement și unul olimpic, se numără printre proiectele de investiții pe care Primăria Ploiești vrea să realizeze cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii.

Potrivit primarului Andrei Volosevici, ambele proiecte sunt de o importanță majoră. Este ştiut faptul că Bazinul Vega nu mai este funcțional deoarece clădirea a fost inclusă pe lista imobilelor cu grad de ridigat de risc seismic.

Potrivit  primarului Andrei Volosevici, în primă fază va fi realizat bazinul de înot bazinul școlar din Parcul Municipal Vest.

Primarul Andrei Volosevici a ținut să precizeze faptul că Bazinul de Înot Școlar ar urma să fie realizat până la sfârșitul anului 2022.

În ceea ce privește bazinul olimpic de înot care se află și el pe lista CNI, acesta va fi realizat în zona din spatele Hipodromului Ploieşti, alături de o bază de atletism.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/85-posturi-de-soldati…/

Pentru mai multe stiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor