logo
RNTV Live

Bătaie în centrul orașului Mizil. Mai mulți bărbați, reținuți de polițiști

arestat-tigari
Erika Stoica

Bătaie în centrul orașului Mizil. Mai mulți bărbați, reținuți de polițiști

Sambătă, în jurulpranzului polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil au fost sesizați despre faptul că în centrul orașului are loc o altercație între mai multe persoane.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde, din primele verificări, au stabilit faptul că între 5 persoane cu vârste cuprinse între 32, respectiv 57 de ani, 4 bărbați și o femeie, din oraș, respectiv din comuna Colceag a izbucnit un conflict spontan pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Ulterior, conflictul dintre aceștia a degenerat, lovindu-se reciproc, folosind și obiecte contondente.

În urma altercației, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.

Astfel, în baza probatoriului administrat, trei bărbați cu vârstele de 32, 39, respectiv 41 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior, față de aceștia fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER IUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor