cuţite sursă foto zdp.ro

Totul s-a întamplat ieri seară, în cartierul Malu Roșu din Ploiești. Incidentul a fost raportat oamenilor legii de către prietena victimei care a apelat numărul unic de urgență și a spus că iubitul său ar fi fost agresat fizic de către două persoane cunoscute în timp ce era într-un supermarket. La un moment dat, ar fi fost agresat cu un cuțit de către unul dintre cei doi atacatori, un bărbat în vârstă de 33 de ani, pe fondul unei datorii a unei sume de bani.

Din verificările oamenilor legii a reieșit că, incidentul s-ar fi continuat în incinta unei parcări auto din zonă, la care au mai fost implicate alte 3 persoane, cu vârstele de 25, 27 și respectiv 43 de ani.

În urma altercației, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În continuare polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești efectuează verificări în vederea depistării a două persoane implicate, fiind vorba de doi bărbați cu vârstele de 33 și 43 de ani, din orașul Băicoi, respectiv municipiul Ploiești.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *