logo
RNTV Live

Bătaie de joc! Asfaltare pe ploaie pe o stradă importană din Ploiești

asfaltare pe ploaie
rnews

Au început bine, dar au terminat prost

Pe 24 mai, Primăria Ploiești a trimis un comunicat de presă prin care anunța că vor începe lucrări de asfaltare a străzii Gheorghe Doja, pe timpul nopții, pentru a evita aglomerația în zonă.

Minunea nu a ținut mult. Astăzi, strada Gheorghe Doja, pe tronsonul cuprins între Colegiul Național “I.L. Caragiale” și strada Transilvaniei a devenit un adevărat un obstacol pentru șoferi. Firma care se ocupă de asfaltare a decopertat asfaltul vechi, iar gropile lăsate în urmă s-au umplut cu apă. Supriza și mai mare a fost pe tronsonul cuprins între strada Transilvaniei și strada Italiană. Aici, în plină ploaie, lucrările de asfaltare se derulau ca și cum vremea ar fi una perfectă.

Din păcate, niciun reprezentant al primăriei nu a fost la fața locului pentru a opri bătaia de joc pe banii și nervii ploieștenilor.

Probabil, la finalul lucrărilor, primarul orașului va merge din nou nemulțumit să se fotografieze cu isprava lucrătorilor iresponsabili.

Așteptăm un punct de vedere din partea Primăriei Ploiești pe adresa: office@republikanews.ro

Citește si:

https://portal.republikanews.ro/asfaltari-pe-timpul-noptii-la-ploiesti-startul-se-da-peste-o-ora/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor