Sursă foto: GSP

Partida Șirna Varnița-Gorgota (echipe din județul Prahova), din cea de-a șasea ligă, a găzduit incidente incredibile provocate chiar de oamenii de pe teren!

Meciul din liga a șasea prahoveană a avut o miză mare pentru gazde, care se află în plină luptă pentru promovare, dar scenele de la final depășesc orice imaginație.

Deși conducătorul și antrenorul celor de la Șirna (care, culmea, este jandarm!) le ceruse înaintea partidei elevilor săi, de altfel recunoscuți pentru agresivitate, să păstreze o limită, meciul s-a transformat într-o bătaie generală între fotbaliști, oficiali și spectatori.

Intrăm tare din prima, să le arătăm că jucăm acasă și că suntem cei mai buni! Noi suntem liderii clasamentului! Dar nu vreau să jucăm dur, că n-avem nevoie de cartonașe! Vreau să-i batem, să arătăm că noi dăm ora exactă aici! Nu ne accidentăm, nu pierdem puncte! Mai avem șapte finale pentru promovare și trebuie să arătăm că merităm!

s-a transformat în:

„Alo? Urgențele? Veniți repede, că m-a lovit în cap cu un bidon de cinci litri, alții au luat pumni!… Da, la fotbal suntem!”

Ce s-a întâmplat mai exact?

Atmosfera era deja una tensionată din cauza faptului că gazdele jucau pentru obiectivul lor. Fotbalist amator la Gorgota și pompier de profesie, Lucian Nițu de la Gorgota a intrat în conflict cu publicul, prin stilul său agresiv: „E recunoscut, el așa joacă mereu”, știau spectatorii.

Pompierul care se bătuse cu un adversar și în meciul tur le-a răspuns suporterilor care îl contestau cu înjurături și semne obscene, iar cei de pe marginea terenului au început să lovească băncile cu pumnii și să arunce sticle cu apă.

Desfășurarea partidei nu i-a ajutat deloc pe cei doi polițiști care au tot încercat să calmeze spiritele: cei de la Șirna au fost egalați de la 2-0, au dat două bare și au și ratat o ocazie uriașă spre sfârșitul partidei!

Imediat după final, un fotbalist al oaspeților a luat un bidon de cinci litri cu apă și i l-a aruncat în cap antrenorului gazdelor, care a picat imediat. Taberele s-au implicat în bătaie cu totul, au zburat pumnii ca într-un film western, puțini au scăpat nebătuți, relatează GSP.

Observatorul Vasile Bădilă a ieșit cel mai șifonat: „Am luat trei pumni de nu mai știu de unde au venit! M-au călcat pe picioare, au tras de mine, nu se poate așa ceva!”.

Dacă oamenii prezenți la meci s-au speriat și au sunat la 112, polițiștii s-au pus în fața vestiarelor, pentru a-i opri pe localnicii furioși care voiau să intre peste jucători!

Lucian Nițu, principalul vizat, a fost scos din cabină de oamenii legi, care l-au escortat până la mașină ca să se asigure că nu-l linșau sătenii.

Culmea, aceștia erau foarte încântați de momentele pe care le trăiau: „Ne batem ca-n filmele cu Van Damme!”.

„Vor urma plângeri penale!” anunță antrenorul gazdelor, șocat de-a dreptul de evenimentele petrecute.

Oficialii au întocmit de asemenea un raport care va ajunge la Asociația Județeană de Fotbal Prahova. Între timp, echipa-gazdă rămâne lider în serie și speră să promoveze. Și să exporte bătăile în eșalonul superior.

Sursă: Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *