Baschetbaliştii CSM-ului, alte două meciuri în două zile!

baschet CSM Ploiesti
cautam-reporteri-republikanews

Baschetbaliştii CSM-ului, alte două meciuri în două zile!

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti face, mâine şi poimâine, ultimii doi paşi în prima fază a campionatului Ligii I. Ei vizează, evident, abordarea fazei semifinale din postura de câştigătoare a Grupei a II-a.

Primul meci este programat mâine, de la ora 14:00, în Sala Sporturilor “Olimpia”. Adversară va fi formaţia secundă a celor de la CSU Sibiu, în faţa căreia băieţii pregătiţi de Cătălin Burlacu şi Ionuţ Ivan s-au impus în tur cu 94-76. Dorita victorie i-ar readuce pe ploieşteni pe primul loc în grupă, ei fiind depăşiţi la acest moment de CSO Voluntari. Echipă care a câştigat confruntarea cu „U”-BT 2 Cluj-Napoca şi, având un meci în plus, are punctaj superior.

Tot mâine, de la ora 12:00, se joacă şi cealaltă partidă a etapei, BC Mureş 2 Tg. Mureş – CSU Braşov.

Luni, cu brașovenii!

Cel de-al doilea meci va fi luni, de la ora 18:00, cu CSU Braşov. Partida reprezintă momentul revanşei în faţa echipei care a administrat CSM-ului prima înfrângere a sezonului!

Va fi, totodată, ultima confruntare oficială a anului şi a acestei grupe preliminare pentru CSM Ploieşti. În 2018 se va trece la faza semifinală a campionatului Ligii I, pentru care se califică primele două formaţii cu drept de promovare (echipele satelit nu au acest drept), din fiecare dintre cele patru grupe.

sursa: csmploiesti

 

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here