BASCHET: CSM Petrolul are meci greu mâine, ploieștenii sunt invitați să își susțină echipa

avancronicaarges-1160×654
Ștefan Petre

Mâine seară, CSM Petrolul Ploiești va deschide etapa a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95, prima rundă a returului Fazei I, întâlnindu-se cu FC Argeș Pitești în Sala Sporturilor „Olimpia”, începând de la ora 17:30.

Deși se joacă la jumătatea primei părți a campionatului, această întâlnire se poate dovedi crucială în lupta pentru clasarea între primele cinci echipe ale Conferinței B, ținând cont că orice victorie poate fi decisivă pentru a evita locurile care duc în play-out. Meciul se anunță unul dificil, deoarece FC Argeș a avut un parcurs impresionant în acest tur, cu 7 victorii și o singură înfrângere.

Deși partida este considerată una dintre cele mai dificile ale sezonului, antrenorul principal al echipei, Mihai Popa, spune că are încredere în jucătorii săi și speră ca ploieștenii să își ia revanșa după meciul din tur, unde echipa sa a pierdut după ce a condus chiar și la 17 puncte diferență:

Întâlnim una dintre cele mai în formă echipe din grupa noastră, aşa cum o arată şi rezultatele, dovadă că FC Argeş a încheiat turul la fel ca Oradea, cu 7/1. Au calitate individuală şi practică un joc în viteză, fiind foarte buni pe tranziţie, însă şi noi avem atuurile noastre în această partidă.

Sperăm să ne luăm revanşa după meciul tur, pe care l-am controlat în bună măsură, şi să reuşim de data aceasta să ducem efortul până la capăt, pentru că şi în meciul cu Craiova, deşi am făcut cel mai bun joc defensiv din acest sezon, nu am reuşit să obţinem victoria. Iar pentru asta trebuie să ne îmbunătăţim procentajele pe faza de atac, un capitol la care am stat foarte rău vinerea trecută.

Jucăm în faţa propriilor suporteri şi sperăm să ne fie din nou alături, iar energia lor să ne ajute să le facem o bucurie!

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Alexandra Stan și Michael Nicoară, toți din București.

Partida va fi transmisă în direct la TV de Digi Sport 2 și Prima Sport 5, dar poate fi urmărită și pe canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

Accesul publicului în sală este gratuit, iar susținerea suporterilor este așteptată pentru a-i oferi grupării ploieștene energia necesară în lupta pentru victorie.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor