logo
RNTV Live

Bărbaţi specializaţi în furturi, descoperiţi de poliţişti

casă de vacanta sparta
Mihai Constantinescu

Bărbaţi specializaţi în furturi, descoperiţi de poliţişti

 

Polițiști de investigații criminale din cadrul Secției nr. 1 Ploiești efectuează cercetări într-o cauză privind doi bărbați bănuiți de săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat și una de tentativă la furt, în cursul lunii martie 2020, după cum urmează: la data de 07.03.2020, au escaladat gardul curții unei societăți comerciale și din interiorul unui autovehicul au sustras o borsetă cu acte și suma de 1.723 lei; la data de 09.03.2020, au pătruns în incinta unui agent economic unde se afla amenajat un loc de joacă, iar dintr-un rucsac au sustras suma de 640 lei; la data de 11.03.2020, au pătruns în incinta unui hotel, de unde au sustras un telefon mobil; la data de 08.03.2020, au încercat să pătrundă în interiorul unui autovehicul cu intenția de a sustrage bunuri sau valori.

Ieri, cei doi au fost depistați și conduși la sediul Poliției, fiind reținuți pe o perioadă de 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați Judecătoriei Ploiești, ocazie cu care s-a dispus arestarea lor preventivă, pentru 30 de zile.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor