logo
RNTV Live

Bărbat reținut de polițiști prahoveni pentru furt din pădure

furtul de lemne
Theo Tănăsescu

Bărbat reținut de polițiști prahoveni pentru furt din pădure. Descoperirea a fost făcută ieri în timp ce desfășurau activități pentru combaterea delictelor silvice pe raza comunei Măgureni. Polițiști din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au depistat un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Filipeștii de Târg, care transporta cu o autoutilitară, material lemnos.

Cu ocazia solicității documentelor de proveniență și de însoțire ale materialului lemnos, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține niciun document în acest sens.

Materialul lemnos a fost măsurat, reieșind catitatea de 1,863 mc, acesta fiind confiscat și predat în custodie unui pădurar.

De asemenea, autoutilitara cu care a fost transportată cantitatea de lemne a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Având în vedere aceste aspect, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești în cadrul unui dosar penal deschis dub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de arbori.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiestiul-gazda-primei-etape-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor