Bărbat mort după ce a fost lovit de două maşini aproape în acelaşi timp

Ca pe câmpulde luptă. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă cu arma pentru a opri un fugar/ sursă foto mediafax.ro

Bărbat mort după ce a fost lovit de două maşini aproape în acelaşi timp. Omul mergea pe marginea drumului În urma loviturii a ajuns pe şosea unde a mai fost lovit încă o dată de o altă maşină. Şocantul accident rutier s-a petrecut în judeţul Dolj, seara trecută.

Se pare că acesta nu a fost observat, drumul din localitatea doljeană pe unde acesta mergea nefiind iluminat. Mai mult decât atât, bărbatul nu purta nici vestă reflectorizantă.

cel mai verde complex reziential

Cei doi şoferi care l-au lovit nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care s-a produs tragedia.

Poliţiştii au deschis dosar penal de ucidere din culpă.

Vezi şi https://republikanews.ro/crestere-exploziva-solocitari-saj/

Vezi şi https://republikanews.ro/masuri-de-protectie…/

Vezi şi https://republikanews.ro/prefectul-judetului-prahova-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

sursa antena3

tymbark

2 COMENTARII

  1. Este plin de handicapați din aceştia care circulă pe marginea drumului / şoselei astfel ( inclusiv beți / bețivi + biciclişti şi ,,căruțaşi” ). Uneori chiar pe mijlocul lui…mai au şi pretenția să-i fereşti tu pe ei.Aprindeți naibii măcar lanterna de la telefonul mobil sau de la bricheta aia’ de 3-4 Lei pentru a vă semnalizați prezența / poziția…dacă nu aveți vestă reflectorizantă sau alte asemenea accesorii.

  2. P.S. Sau dacă şti că nu ai de niciunele la tine , ieşi de pe carosabil când se apropie autovehicului ( trece prin dreptul tău ) … şi reintri ( îți continui drumul ) după ce a trecut de tine. Mai incomod la mers ( pierzi puțin timp şi mai calci în câte-o baltă / noroi ) dar măcar rămâi în viață şi nu provoci necazuri şoferilor , care nu sânt vinovați de prostia ( inconştiența…dar nu în sensul iresponsabilității ) ăstora’ la care am făcut referire în postarea anterioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here