Bărbat mort după ce a fost lovit de două maşini aproape în acelaşi timp

Ca pe câmpulde luptă. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă cu arma pentru a opri un fugar/ sursă foto mediafax.ro
cautam-reporteri-republikanews

Bărbat mort după ce a fost lovit de două maşini aproape în acelaşi timp. Omul mergea pe marginea drumului În urma loviturii a ajuns pe şosea unde a mai fost lovit încă o dată de o altă maşină. Şocantul accident rutier s-a petrecut în judeţul Dolj, seara trecută.

Se pare că acesta nu a fost observat, drumul din localitatea doljeană pe unde acesta mergea nefiind iluminat. Mai mult decât atât, bărbatul nu purta nici vestă reflectorizantă.

just insolv sprl

Cei doi şoferi care l-au lovit nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care s-a produs tragedia.

Poliţiştii au deschis dosar penal de ucidere din culpă.

Vezi şi https://republikanews.ro/crestere-exploziva-solocitari-saj/

Vezi şi https://republikanews.ro/masuri-de-protectie…/

Vezi şi https://republikanews.ro/prefectul-judetului-prahova-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

sursa antena3

2 COMENTARII

  1. Este plin de handicapați din aceştia care circulă pe marginea drumului / şoselei astfel ( inclusiv beți / bețivi + biciclişti şi ,,căruțaşi” ). Uneori chiar pe mijlocul lui…mai au şi pretenția să-i fereşti tu pe ei.Aprindeți naibii măcar lanterna de la telefonul mobil sau de la bricheta aia’ de 3-4 Lei pentru a vă semnalizați prezența / poziția…dacă nu aveți vestă reflectorizantă sau alte asemenea accesorii.

  2. P.S. Sau dacă şti că nu ai de niciunele la tine , ieşi de pe carosabil când se apropie autovehicului ( trece prin dreptul tău ) … şi reintri ( îți continui drumul ) după ce a trecut de tine. Mai incomod la mers ( pierzi puțin timp şi mai calci în câte-o baltă / noroi ) dar măcar rămâi în viață şi nu provoci necazuri şoferilor , care nu sânt vinovați de prostia ( inconştiența…dar nu în sensul iresponsabilității ) ăstora’ la care am făcut referire în postarea anterioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here