logo
RNTV Live

Bărbat mort găsit în pădurea de la Sinaia. Se încearcă identificarea lui/ FOTO

cadavru-acoperit-mort
Mihai Constantinescu

Bărbat mort găsit în pădurea de la Sinaia. Se încearcă identificarea lui.

În data de 25 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că în zona împădurită a stațiunii Sinaia, în punctul ,,Valea lui Bogdan” a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

În baza sesizării au fost efectuate verificări atât în vederea stabilirii condițiilor ce au dus la decesul bărbatului cât și a cauzelor acestuia, stabilindu-se că nu a fost victima niciunei infracțiuni, decesul survenind din cauze naturale.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: vârstă aproximativ 35-40 de ani, înălțime 1,84 m, greutate 75-80 kg, ochi albaștri, păr scurt blond/roșcat, barbă, dentiție incompletă.

La momentul depistării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou turquoise, bluză sport cu mâneci lungi verde cu portocaliu, hanorac albastru.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la stabilirea identității bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/comisariatul-regional-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor