logo
RNTV Live

Bărbat din Buşteni, pedepsit pentru opt infracțiuni de înșelăciune

ofiter politie arestat
Mihai Constantinescu

Opt infracțiuni de înșelăciune

Bărbat din Buşteni, pedepsit pentru opt infracțiuni de înșelăciune

Cercetările poliţiştilor au scos la iveală că bărbatul de  32 de ani se face vinovat de opt infracţiuni de înşelăciune.

Concret, în 2019 prin intermediul societății comerciale pe care o administrează, suspectul a indus în eroare opt persoane vătămate, cu privire la prestarea unor servicii de transport comunitar de autoturisme second-hand, ulterior nerealizate, pentru care a perceput sume de bani, în valoare totală de 32.329 lei. A fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia, cu propunere legală.

Totodată, în vederea recuperării prejudiciului cauzat persoanelor vătămate, au fost identificate bunurile mobile ce aparțin persoanei cercetate, respectiv trei  autoturisme, asupra cărora s-a instituit măsura asiguratorie a sechestrului.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, tragerea la răspundere penală a acestora și recuperarea prejudiciului cauzat persoanelor vătămate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/stare-de-alerta-in-ploiesti-din-cauza-gripei-comitetul-local-pentru-situatii-de-urgenta-convocat/?fbclid=IwAR27U9jwRV2jlshycWJWVE6zahRzD_XUQOtBFCBquB6SEyQ9NKl3ywRz3o0

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor