Consiliul Judetean Prahova a alocat, in sedinta ordinara de luna aceasta, aproape doua milioane de lei pentru confinanatarea unor lucrari aflate in derulare in cinci localitati prahovene. Este vorba despre Comarnic, Colceag, Paulesti, Puchenii Mari si Targsoru Vechi.

Consilierii județeni au aprobat, în ședința de miercuri, asocierea județului Prahova cu cinci localități în vederea realizării unor obiective de interes public. Vorbim despre proiecte ce au ca scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere, a serviciilor de apă și canalizare, precum și a serviciilor sociale pentru populaţie.

 Astfel, orașul  Comarnic a primit suma de 400.000 de lei pentru proiectul de Modernizare străzii Posada, între intersecție DN1 și Gara Posada. Aceeași sumă au obținut și localitățile Puchenii Mari pentru amenajarea unei intersecții cu DN1 în vederea realizarea accesibilității în satul Miroslăvești și Târgșoru Vechi pentru construirea unui centru social pentru persoane vârstnice. Asta în timp ce pentru comuna Păulești a fost alocată suma de 350.000 de lei pentru modernizarea și reabilitarea aleilor din pădure. la Colgeag au fost alocați 200.000 de lei pentru rețeaua de canalizare.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *