logo
RNTV Live

Bandă de hoţi ce acţiona în magazine din ţară, prinsă de poliţiştii ploieşteni

hoţi S-au dat de gol şi au ajuns direct în mâinile poliţiştilor/ sursa foto TurdaNews
Mihai Constantinescu

Bandă de hoţi ce acţiona în magazine din ţară, prinsă de poliţiştii ploieşteni. Concret, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești – Secția de Poliție Rurală Blejoi au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și a unei infracțiuni de tâlhărie. În urma unei prinderi în flagrant și efectuării și a patru percheziții domiciliare, cinci persoane (3 femei și doi bărbați) au fost reținute pentru 24 de ore.

Vezi şi Vezi şi https://portal.republikanews.ro/criza-medicilor-se-adanceste…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/nelu-ploiesteanu-este-in-stare…/

Bandă de hoţi prinsă în flagrant

În cursul zilei de ieri, polițiștii prahoveni au prins în flagrant patru persoane după ce ar fi sustras bunuri din mai multe magazine, în municipiul Drobeta-Turnu Severin. După comiterea faptelor, cele patru persoane au fost prinse și imobilizate de polițiști. În urma controlului corporal, asupra acestora au fost găsite dispozitive folosite pentru îndepărtarea sistemelor de siguranță, precum și bunuri despre care există presupunerea rezonabilă că ar fi fost sustrase din supermarket-uri. Din cercetări a reieșit și că persoanele în cauză ar fi comis mai multe furturi din magazine, în mai multe localități din țară.

Cercetări pentru infracţiunea de tâlhărie

Totodată, față de unul dintre bărbați se efectuează cercetări privind săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie, după ce la data de 2 martie a.c., ar fi sustras, prin violență, geanta unei femei, în comuna Bărcănești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trafic-restrictionat-azuga/

Percheziţii la membri acestei bande de hoţi

În cauză, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, în comuna Bărcănești și în municipiul București. La percheziții au fost identificate bunuri despre care există presupunerea rezonabilă că ar fi fost sustrase din magazine. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activitate au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab”.
Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 30.000 de lei.

În urma administrării probatoriului, față de această bandă de hoţi ( membri cu vârste curprinse între 30 și 45 de ani), a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor