logo
RNTV Live

Balastieră ilegală, descoperită în Boldești Scăeni!

B33D36AD-1073-48AB-8348-A6C956B9D026_4_5005_c
Tudor Teodora

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Prahova, împreună cu lucrători din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale şi ai Administraţiei Naţionale Apele Române, au defăşurat o acţiune privind prevenirea şi combaterea fraudelor în domeniul exploatării agregatelor minerale.

Acţiunea a avut loc în localităţile Boldeşti Scăeni, Râfov şi Măneşti.

Astfel, au fost verificaţi trei agenţi economici, ocazie cu care a fost constatată o infracţiune conform art. 57 din Legea minelor nr.85/2003.

Pe raza localităţii Boldeşti Scăeni a fost identificat un perimetru cu o suprafaţă de aproximativ 5 hectare, unde ar fi fost executate activităţi miniere, fiind excavată o cantitate de circa 1.500 de metri cubi de nisip şi pietriş, fără deţinerea unui permis de exploatare.

Ulterior excavării, materialul a fost transportat şi depozitat în apropierea perimetrului de exploatare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,executare de activităţi miniere fără permis sau licenţă”.

Sursă foto: News.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor