Back to Great Times, în siguranță, la Ploiești Shopping City

cautam-reporteri-republikanews

Back to Great Times, în siguranță, la Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City a implementat toate măsurile de sănătate și distanțare socială și a dat startul pentru o experiență de #shoppingînsiguranță sub conceptul “Back to Great Times”.

Măsuri sporite de protecție, pentru o experiență de shopping în siguranță

just insolv sprl

Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, Ploiești Shopping City a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii COVID-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial. Mai mult, în fiecare zi, este triplată frecvența operațiunilor de dezinfectare și curățenie din zonele în care se creează aglomerație.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea periodică, în mod natural a mall-ului, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație (food court, cafenele, lifturi, scări rulante).

Designul centrului comercial se bazează pe spații generoase și deschise care permit natural distanțarea socială de cel puțin 2 metri între clienți și asigură cel puțin 4 metri pătrați pentru fiecare persoană din mall.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților.

Recomandări pentru o experiență de shopping în siguranță:

În această perioadă, fiecare persoană este mai responsabilă atât pentru sănătatea sa, cât și a familiei și a celor din jur. Astfel, noul cod de conduită în incinta centrului comercial prevede următoarele măsuri:

  1. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta centrului comercial;
  2. Fiecare client trebuie să păstreze distanța de cel putin 2 metri față de persoanele din jur, respectând marcajele speciale;
  3. Fiecare vizitator este încurajat să își spele sau dezinfecteze mâinile cât mai des, folosind dispenserele cu dezinfectant amplasate în centrul comercial;
  4. Fiecare persoană are responsabilitatea de a-și acoperi gura și nasul dacă strănută sau tușește;
  5. Încurajăm folosirea cardului bancar pentru plata cumpărăturilor.

Cele mai multe dintre măsurile de igienă au fost implementate încă de pe durata stării de urgență, când au fost deschise câteva dintre magazinele de primă necesitate (hipermarketuri, farmacii, hrană pentru animale).

Odată cu reluarea activității centrului comercial, Ploiești Shopping City a inițiat campania de responsabilitate socială Kit pentru #NuMaiStămAcasă. Campania se adresează angajaților din prima linie ai Serviciului de Ambulanță Județean Prahova și vine ca un răspuns de mulțumire adresat acestora pentru zilele și nopțile în care au luptat cu pandemia și și-au protejat comunitatea.

Ploiești Shopping City va oferi celor 348 de angajați activi ai Serviciului de Ambulanță Județean Prahova vouchere pentru cumpărături și mulțumiri pentru sutele de ore nedormite și dăruite sănătății comunității locale. După săptămâni de izolare și de #StămAcasă, aceste vouchere pot fi folosite pentru sesiuni de shopping în siguranță.

Ploiești Shopping City le mulțumește tuturor vizitatorilor care s-au bucurat deja de o experiență de shopping în siguranță și au dat dovadă de responsabilitate și grijă față de celelalte persoane respectând toate măsurile de siguranță și distanțare socială.

Mai multe detalii despre campaniile Ploiesti Shopping City pe site si pe pagina de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here