Administratia locala campineana va apela la ajutorul unei case de avocatura pentru  procesele in care se cere anularea hotararilor de Consiliu Local prin care urmeaza a se construi pasajul subteran din centrul municipiului. Doua asociatii au atacat hotararile privind pasajul subteran, aprobate de Consiliul Local Campina in luna mai 2023.

Asociația Câmpina Curată și Asociația pentru Câmpina au atacat în instanță hotărârile privind pasajul subteran, aprobate de Consiliul Local în luna mai, solicitând anularea acestora.

Este vorba despre hotărârile privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru zona centrală a Câmpinei, de aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția respectivă și aprobarea parteneriatului cu Consiliul Județean Prahova pentru finanțarea contribuției Câmpinei la derularea acestui  proiect de infrastructură.

Aceleasi asociatii au cerut mai întâi în instantă suspendarea hotârârilor, dar atât Tribunalul Prahova, cât si Curtea de Apel Ploiesti au respins solicitările.

Consilierii locali câmpineni au aprobat o hotărâre  privind contractarea unui avocat care să reprezinte în Instanță, Primăria Câmpina, Consiliul Local, dar și pe primarul Alin Moldovenu în procesul de anulare a hotârilor legate de pasajul subteran. Suma pentru asigurarea serviciilor juridice este de 20.000 de lei, si acoperă toate fazele procesuale.

Contractul pentru serviciile de reprezentare juridică va fi încheiat în ianuarie 2024, iar primul termen al procesului este pe 7 martie.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *