logo
RNTV Live

Avion de lux oferit de Țiriac. Află ce trebuie să faci

Avion de lux Ion Țiriac
rnews

Miliardarul Ion Țiriac este gata să ofere un avion de lux celui care  va implementa construcția a 3000 de săli de sport.

Cu toții ne aducem aminte de perioada în care sportul românesc ocupa primele locuri pe podium. În trecut, România se bătea de la egal la egal cu marile puteri sportive ale lumii. Acum,  situaţia din sportul românesc a devenit dramatică. Fără investiţii masive din partea politicului, nu par să existe prea multe speranţe.

Celebrul miliardar român nu este la prima sa experiență de acest gen. La începutul anilor 2000, Țiriac a pierdut un pariu cu Guvernul Năstase în urma caruia au fost construite 400 de săli de sport.

“Am pierdut un pariu cu Năstase (n.r. fostul premier al României) când mi-am pus la bătaie Mercedesul! Atunci a făcut sălile de sport, iar eu nu credeam că le va face. Acum îmi pun la bătaie un avion de lux din flota pe care o deţin pentru cel care va face în România 2.000 – 3.000 de săli de sport! Eu dau avionul pe loc. Ei să facă sălile!”, a declarat Ţiriac la conferinţa ”Viitorul sportului românesc”.

Sunt foarte cunoscute proiectele miliardarului Ion Țiriac  prin care dorește să determine câți mai mulți tineri să facă sport.

Sursa:http://stiripesurse.ro

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor