logo
RNTV Live

Aveţi grijă cine şi de ce ar vrea să vă dea ceva de pomană! Vezi cum au fost păcăliţi mai mulţi oameni de nişte prahoveni!

bani-taxe
Raluca Eparu

Trei prahoveni au fost reţinuţi de poliţie după ce s-a descoperit că păcăliseră mai multe persoane că le vor oferi de pomană, dar profitând de neatenţia victimelor lor, aceştia plecau din locuinţă după ce furau banii pe care îi găseau acolo. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani și o femeie de 34 de ani, ambii din comuna Șirna, care aveau emise pe numele lor mandate de arestare preventivă, de către Tribunalul Constanţa, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și  o altă femeie de 36 de ani, din orașul Mizil, condamnată la 3 ani, 6 luni si 428 zile închisoare (rest de pedeapsă) pentru comiterea infracțiunii de furt calificat de către Judecătoria Sectorului 5 București. Aceştia au fost descoperiţi în Bucureşti şi ulterior predaţi unei escorte formate din poliţişti din cadrul I.J.P. Constanța, urmând a fi prezentați la Tribunalul Constanța pentru confirmarea mandatelor de arestare preventivă și definitivarea probatoriului.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor