Sambătă 6 iulie, la ora 10:30, Zoo Ploiești organizează un eveniment special dedicat copiilor: “Orientare Sportivă în Zoo”. Micii participanți vor avea ocazia să învețe cum să se orienteze cu ajutorul unei hărți și, în același timp, să descopere animalele din colecția grădinii zoologice.

Această aventură este gratuită, însă este necesar să se achite biletul de intrare în Zoo. Evenimentul oferă copiilor o oportunitate unică de a combina învățarea cu distracția, explorând grădina zoologică în timp ce învață tehnici de orientare.

Participanții vor învăța să citească o hartă și să-și îmbunătățească abilitățile de orientare, o competență utilă în multe aspecte ale vieții. În plus, această activitate le va permite să se familiarizeze cu diversele animale găzduite de Zoo Ploiești, îmbogățindu-și cunoștințele despre faună într-un mod interactiv și captivant.

Zoo Ploiești îi așteaptă pe toți copiii dornici de aventură și învățare să participe la această activitate specială. Este o ocazie excelentă pentru cei mici de a petrece timp în aer liber, de a învăța lucruri noi și de a se bucura de frumusețea și diversitatea lumii animale. Nu ratați această experiență deosebită de orientare sportivă și explorare a grădinii zoologice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews