logo
RNTV Live

Autoutilitară fără număr de înmatriculare, depistat în trafic pe Valea Doftanei. Ce au mai descoperit poliţiştii?

Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM
Mihai Constantinescu

Autoutilitară fără număr de înmatriculare, depistat în trafic pe Valea Doftanei. S-a întâmplat ieri, când polițiștii Secției de Poliție Rurală Câmpina au identificat în trafic o autoutilitara care circula pe raza comunei Valea Doftanei, fără a avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare și care transporta material lemnos.

Conducătorul auto a fost identificat și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După verificarea autoutilitarei, polițiștii au constatat faptul că aceasta nu figurează ca fiind înmatriculată, și mai mult, bărbatul nu deținea documente pentru materialul lemnos transportat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010.  Ca măsură complementară, s-a procedat la confiscarea cantității de 2,3 mp lemn de foc, aceasta fiind predată Ocolului Silvic Câmpina.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cel-mai-mare-centru-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/controela-prahova-cununie-oprita/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/revenire-la-cursuir-scenarii/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor