Autoturism cu cinci pasageri lovit de un TIR în Bucov

Autoturism cu cinci pasageri lovit de un TIR în Bucov

Un autoturism cu cinci pasageri a fost lovit de un TIR în această dimineaţă, potrivit infrmaţiilor primite prin apelul unic de urgenţă 112. S-a întâmplat în Bucov cu puţin timp în urmă.

Un echipaj de descarcerare de la ISU Prahova a fost trimis să intervină la faţa locului,cât şi un echipaj de stingere şi unul de  unul de prim ajutor. O persoană este încarcerată.

Trei persoane sunt transportate la spital cu diferite traumatisme

Vom reveni

UPDATE 9.01

Echipele de poliţie ajunse la faţa locului anunţă faptul că este vorba despre un accident rutier care s-a produs între două autoturisme.Din primele verificări, un bărbat în vârstă de 60 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul de mers Bucov-Pleașa, ar fi efectuat o manevră de viraj către stânga și nu ar fi acordat prioritate autoturismului care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier trei persoane (conducător auto și două pasagere din prima mașină) au fost transportate la spital. Conducătorii auto nu consumaseră alcool conform testării cu aparatul etilotest.

Vezi şi https://republikanews.ro/galerie-foto-ploiesti-toate-chioscurile-amplasate-ilegal-indepartate/?fbclid=IwAR1ymJEV8poK30z6aZeTDLhdkIMaHdk6pIK5-mMxdCaZHDEv6i3LYV1EjJE

Vezi şi https://republikanews.ro/pierdut-portofelul-intr-o-benzinarie/?fbclid=IwAR0h9e4H1T7KKLU600E5GDkqFl5nAOqZpwRmVp3JDk9a98K-SbZuTBa-Sm0

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here