logo
RNTV Live

Autostrada Comarnic-Brașov, un vis pe hârtie. Deputatul Cătălina Bozianu reacționează

foto document pmp autostrda
rnews

Vestea conform căreia s-a renunțat la tronsonul de autostradă Comarnic-Brașov, creează nemulțumiri inclusiv în Parlamentul României.

Deputatul Cătălina Bozianu a trimis o solicitare Ministrului Transportului prin care îi cere să dea o declarație publică privind contrucția unei autostrăzi pe acest sector de drum, ținând cont de faptul că aici este o zonă blocată în perioada vacanțelor.

Declarația integrală aici:

I-am cerut explicații ministrului Lucian Șova pentru afirmația halucinantă potrivit căreia s-ar fi renunțat la construcția tronsonului de autostradă Comarnic-Brașov ca să se prevină… plecarea multinaționalelor care, cu autostradă, s-ar vedea nevoite să dea salarii mai mari. Ministrul Transporturilor trebuie să le spună prahovenilor, românilor în general, dacă așa gândește și dacă planul guvernului din care face parte este condamnarea lor la subdezvoltare și la blocaje în trafic.

FOTO DOCUMENT

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor