logo
RNTV Live

Autoritățile prahovene pregătite pentru minivacanță

20230531_115237
Erika Stoica

Autoritățile prahovene pregătite pentru minivacanță

Astăzi, autoritătațile locale au prezentat in cadrul unei conferințe comune, măsuile dispuse pentru siguranța cetățenilor în perioada minivacanței prilejuită de Ziua Copilului, respectiv Rusalii.

Declarația a fost susținută de către reprezentanții Instituției Prefectului Județul Prahova, Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și Centrului de Prevenire Evaluare, Consiliere Antidrog Prahova și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

Premergător acestei perioade, inspectorii de prevenire au derulat, la nivel județean, acţiuni de îndrumare şi control, în vederea depistării şi înlăturării stărilor de pericol şi a potenţialelor cauze de incendiu, la structuri de primire turistice cu funcţiuni de cazare și de alimentaţie publică, cu funcţiuni de agrement, precum şi în spaţii cu aflux mare de persoane.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor