logo
RNTV Live

FOTO/ Autorităţile locale, în alertă. Prahova intră sub avertizare de COD PORTOCALIU de ploi torenţiale

sursă foto ph-online.ro
Mihai Constantinescu

Prahova, sub COD PORTOCALIU de ploi torenţiale

Autorităţile locale, în alertă. Prahova intră sub avertizare de COD PORTOCALIU de ploi torenţiale.

Dacă speraţi la un sfârşit de săptămână cu soare şi plimbări prin parc, trebuie să vă schimbaţi rapid planurile. Vin ploi torenţiale.

Prahova se află sub avertizare de COD PORTOCALIU de ploi abundente începând de astăzi, de la ora 16.00. Codul rămâne în vigoare până pe 10 iulie, ora 21.00.

În această perioadă de timp sunt aşteptate ploi abundente de peste 40-50 l/mp şi chiar 70-80l/mp, în unele zone.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Prahova, membri Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova participă la această oră la o videoconferinţă cu sedinţă extraordinară a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în ceea ce priveste codul galben si portocaliu de vremea rea de la nivelul întregii ţări. Totodată, CJSU Prahova va rămâne în continuare în propria şedinţă extraordinară pentru a hotărî un plan de măsuri în ceea ce priveşte depăşirea cu bine a perioadei cu ploi abundente.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ce-decizie-a-fost-luata-in-cazul-barbatului-care-ar-fi-tras-cu-arma-in-zona-spitalului-judetean/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/voucherele-de-vacanta-pe-internet/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor