logo
RNTV Live

Autocar în care se aflau 41 de copii, implicat într-un accident. S-a întâmplat în urmă cu foarte scurt timp

acc autocar.jpg ok
rnews

 

Update – Se pare, totuși, că două femei, ocupante ale celor două autoturisme, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență. Ambele au traumatisme cranio-cerebrale și traumatism la gleznă.

Un autocar în care se aflau 41 de copii și 11 adulți a fost implicat într-un accident petrecut, în urmă cu puțin timp, pe centura de vest a Ploieștiului, în zona benzinăriei aflată în imediata apropiere.

Autocarul a intrat în coliziune cu două autoturisme  în care se aflau șase persoane.

La fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri și ambulanța pentru a acorda primele îngrijiri răniților.

Din fericire, niciunul din cei 41 de copii nu a fost rănit în urma accidentului, însă toți sunt șocați și extrem de speriați de cele întâmplate. Nici ocupanții celor două autoturisme nu au fost răniți în urma impactului.

Autocarul plin cu copii era din Târgoviște. Micuții se întorceau acasă dintr-o excursie de la Buzau, unde merseseră la Vulcanii Noroioși.

Oamenii legii urmează să stabilească acum cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor