logo
RNTV Live

Australian Open 2018: Begu, eliminată în turul 2…

begu eliminare australian open 2018
Cristian Anghelescu

Australian Open 2018: Begu, eliminată în turul 2…

Irina Begu (România, 40 WTA) a fost învinsă cu 6-4, 7-6 de croata Petra Martic (81 WTA), în această dimineaţă, în turul secund la Australian Open. În probele de dublu, Florin Mergea şi Mihaela Buzărnescu au fost eliminaţi la debut.

După un meci entuziasmant cu Ekaterina Makarova, pe care Irina l-a câştigat deşi a fost condusă cu set şi 4-0 (scor final 3-6, 6-4, 8-6), aceasta a jucat dezamăgitor şi a pierdut în faţa unei jucătoare în faţa căreia pornea ca favorită.

Un joc slab

După un prim set dominat de Martic, Begu a dat senzaţia că poate reveni în actul secund, când a condus cu 4-2 şi 6-5. Begu a servit pentru a trimite confruntarea în decisiv, însă a ratat trei mingi de set iar în tie-break sportiva din Croaţia, mai slab clasată cu 41 de locuri, s-a impus cu 7-3! Astfel, ea a obţinut cea mai importantă performanţă a carierei, calificarea în turul 3 la Australian Open!

Pentru prezenţa în actul secund, Begu va primi un cec de aproximativ 52000 de euro şi 70 de puncte WTA.

Mergea și Buzărnescu au avut soarta Irinei

Tot miercuri, perechea Florin Mergea/Nenad Zimonjic (România/Serbia) nu a avut reacţie în meciul cu spaniolii Feliciano Lopez/Marc/Lopez, scor 2-6, 4-6! Partida s-a încheiat repede, după o oră şi 14 minute, Florin şi Nenad nereușind niciun break!

Mihaela Buzărnescu a avut aceeaşi soartă ca şi Irina Begu sau Florin Mergea şi a fost eliminată şi din competiţia de dublu. Cuplul Mihaela Buzărnescu/Maria Irigoyen (Argentina), a pierdut în două seturi, 3-6, 5-7 în faţa chinezoaicelor Su-Wei Hsieh/Shuai Peng.

sursa: mediafax

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor