logo
RNTV Live

Au vrut să viziteze Budapesta, dar au ajuns la București

ezgif-2-734abcbe3c
Ștefan Petre

Din cauza neatenției, doi australieni au cumpărat bilete de avion spre București, în loc de Budapesta. Aceștia au avut parte de un sejur neașteptat.

Cei doi tineri, Sophie Alice și Ben Kennedy, au ajuns în România, după ce bărbatul a încurcat destinațiile. Acesta dorea să îi facă surpriză un sejur prietenei sale la Budapesta, însă a cumpărat biletele către destinația greșită. Încurcătura a fost sesizată de aceștia la porțile de îmbarcare, când au observat că pe panou scrie București, notează Rotalianul.

Cu toate acestea, tinerii au găsit România ca fiind o țară frumoasă, fără să fie supărați de greșeala făcută. Ulterior au postat și un clip pe platforma TikTok, în care povestesc pățania.

Sophie Alice: „Cel mai bun prieten al meu care locuiește în Australia și e plecat temporar în Noua Zeelandă, a venit pe neașteptate și mi-a făcut o surpriză, nu aveam nicio idee că vine. Apoi a venit cu o altă surpriză, adică a rezervat o călătorie pentru noi în Europa de Est și, da, am ajuns în București, România.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor