logo
RNTV Live

Au voie să bea apă doar în pauza de lucru şi sunt obligate să muncească peste program. Abuzuri într-o fabrică de confecţii

Sclavi la firmă. Patronul către angajaţii prahoveni: Fuck off, fucking peasants!
Mihai Constantinescu

 Abuzuri într-o fabrică de confecţii

Au voie să bea apă doar în pauza de lucru şi sunt obligate să muncească peste program. Abuzuri într-o fabrică de confecţii.

Angajatele unei firme de confecţiidin Alexandria, județul Teleorman nu au mai suportat abuzurile la care sunt supuse şi au vorbit despre condițiile inumane  în care sunt obligate să-şi desfăşoare activitatea.

Acesta susţin că nu au voie să bea apă sau să meargă la toaletă decât în pauza de lucru. Mai mult, susţin acestea,în cazul în care li se face rău, nu li se asigură niciun fel de asistență medicală și sunt ținute la mașină până la finalul programului, notează Europa Fm.

De asemenea se pare că sunt obligate şi să muncească peste programul de lucru.

ITM a mai amendat firma şi în trecut pentru că programul de lucru nu era respectat şi pentru că salariatele îşi desfăşurau activitatea în ateliere unde era căldură prea mare.

Potrivit susei citate, patronul firmeii este cetățean de onoare al orașului și unul dintre sponsorii tradiționali ai evenimentelor publice din Alexandria. A negat toate acuzaţiile.

De umilinţe au avut parte şi angajatele de la o fabrică de confecţii din Prahova. În luna august a ieşit la lumină atitudinea strigătoarea la cer a unui reprezentant al firmei faţă de angajaţi. Acesta a fost filmat în timp ce îşi umilea angajaţii.

VEZI ÎNTREGUL MATERIAL AICI

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor