logo
RNTV Live

Doi şoferi au pus în pericol traficul rutier din incoştienţă. Acum au dosare penale

Un şofer beat a cedat maşina unei persoane fără permis pentru a scăpa de pedeapsă!
Mihai Constantinescu

Doi şoferi au pus în pericol traficul rutier din incoştienţă. Acum au dosare penale. Primul dintre cei doi a fost depistat în trafic ieri dimineaţă în Valea Călugărească. Oamenii legii au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat care se deplasa pe strada Independenței  din orașul Băicoi. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pe teritoriul României. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trafic-blocat-pe-ambele-sensuri/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primaria-brazi/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor