logo
RNTV Live

Doi soţi din Prahova au decedat după ce şi-au făcut vaccin împotriva COVID-19? Prefectura Prahova a ceurt o anchetă urgentă

cadavru-acoperit-mort
Mihai Constantinescu

Doi soţi din Prahova au decedat după ce şi-au făcut vaccint împotriva COVID-19. Cel puţin aceasta este bănuiala oamenilor din satul Minieri, comuna Filipeştii de Pădure după ce doi consăteni de-ai săi au murit în condiţii neclare.

Până la acest moment se ştie că înainte de a se vaccina cei doi au fost răciţi şi s-au tratat acasă Femeia de 66 de ani şi bărbatul de 77 de ani s-au vaccinat în data de 3 martie la spitalul din Câmpina. Imediat după vaccinare se pare că femeie s-a simţit rău şi chiar ar fi leşinat. Apropiaţii susţin că din ziua aceea prahoveanca nici nu ar mai fi putut mânca. Pe 6 martie ar fi fost chemată în ajutor o ambulanţă care a transportat-o iniţial la SJU Ploieşti şi ulterior Spitalul de Boli infecţioase şi apoi la ATI. Se pare că în tot acest timp i s-a făcut rău şi soţului femeii şi a fost internat şi el.

Femeia a murti pe 18 martie, iar bărbatul o zi mai tărziu.

Pe fir au intrat şi reprezentanţii Prefecturii Prahova care au cerut o anchetă urgentă:

“În urma apariției în spațiul public a informației conform căreia „doi prahoveni, soț și soție, au murit de covid, iar fiica lor este la terapie intensivă. Ei au fost imunizați cu prima doză din vaccinul Pfizer, respectiv AstraZeneca“, domnul prefect al județului Prahova, Cristian Ionescu, s-a autosesizat și a solicitat Direcției de Sănătate Publică Prahova, prin adresa nr. 4628/2021, și Colegiului Medicilor Prahova, prin adresa nr. 4629/2021 , demararea, în regim de urgență, a unei anchete.

Rezultatele cercetărilor și măsurile dispuse, dacă va fi cazul, vor fi prezentate public în momentul în care vor fi transmise de către instituțiile menționate”, au spus reprezentanţii Prefecturii Prahova.   

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor