Au confundat sărbătoarea cu destrăbălarea. Sute de sancțiuni

Au confundat sărbătoarea cu destrăbălarea. Sute de sancțiuni

În perioada 12 – 15 august, week-end prelungit datorităsărbătorii religioase Adormirea Maicii Domnului, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost efectuate acțiuni de tip ’’BLITZ’.Au fost desfășurate în zonele rurale adiacente municipiilor Ploiești și Câmpina, dar și a orașelor Azuga, Băicoi, Breaza, Bușteni, Boldești Scăieni, Comarnic, Mizil, Plopeni, Sinaia, Slănic, Urlați și Vălenii de Munte.

cel mai verde complex reziential

Astfel, peste 200 de polițiști prahoveni au acționat pe linie rutieră, în scopul prevenirii evenimentelor rutiere, în vederea combaterii accidentelor produse pe fondul consumului de alcool sau a substanțelor psihoactive, dar și pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În perioada menționată, au fost aplicate 863 de sancțiuni contravenționale. Cele mai multe au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma abaterilor constatate, au fost reținute 66 de permise de conducere și 27 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

Totodată, au fost constatate 27 de infracțiuni la regimul rutier, dintre care 13 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și 5 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here