logo
RNTV Live

Au ales metoda greşită de făcut bani. Mai mulţi prahoveni, luaţi pe sus de mascaţi

Mihai Constantinescu

Percheziţii la Podenii Noi

Au ales metoda greşită de făcut bani. Mai mulţi prahoveni, luaţi pe sus de mascaţi.

Mai mulţi prahoveni din Podenii Noi s-au gândit că ar putea face bani frumoşi din vânzarea de lemne, dar nu au făcut altceva decât să-şi producă mari probleme cu legea.

Astăzi, polițiștii din Urlați au efectuat 4 percheziții domiciliare la persoanele bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/perchezitii-de-amploare-la-palatul-bulibasei-unui-clan-de-rromi-baietii-acestuia-erau-spaima-firmelor-de-telefonie-mobila/

Se pare că în perioada octombrie 2017 – februarie 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras material lemnos, pe care ulterior îl comercializau unor persoane din localitate.

Sunt puse în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Perchezițiile au fost  desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova, precum și cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro,

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor